Dus je hebt de commercials, tijdschriften en online foto’s van een mooi, onberispelijk, beroemd gezicht dat voor altijd wordt achtergelaten wanneer iemand het proces van permanente make-up is ondergaat. Is Permanent Make-up voor u? Als je antwoord is, blijf je lezen. Dit artikel zal de antwoorden op die vragen onderzoeken.

Is Permanent Make-up voor u?

Wat is permanente make-up? De term permanente make-up wordt gebruikt om een niet-invasieve cosmetische chirurgie-procedure op de huid te beschrijven waarin de littekens niet optreden. Of het nu gaat om een permanente make-up wordt gedaan door een getrainde make-up artiest, of door een bekwame plastic chirurg, of door een combinatie van deze twee professionals, zal de procedure gedaan de patiënt achterlaten zonder zichtbare lijnen op de huid.

Waarom kiezen voor een permanente make-upspecialist? Als u deze procedure hebt uitgevoerd, heeft u de vraag gesteld waarom u zou overwegen om het opnieuw te laten doen. Misschien heb je de prachtige foto’s zien die pronken met de perfecte huid nadat je permanente cosmetica hebt toegepast. Of misschien vraag je je af of deze procedure in 20 jaar net zo goed op je zal uitzien als op dat jonge model die eruit zag alsof ze tien kilo eyeliner in haar oogliders had gestopt.

Kun je permanente make-up gedaan hebben?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand misschien een niet-invasieve cosmetische chirurgie wil ondergaan, zoals permanente eyeliner. Veel vrouwen kiezen deze procedure om hun natuurlijke eyeliner te verwijderen. Hoewel het mogelijk is om eyeliner te verwijderen met behulp van alcohol, crèmes en andere producten, kan permanente eyeliner niet gemakkelijk worden verwijderd. Hierdoor kiezen veel cosmetische chirurgen ervoor om in plaats daarvan een eyeliner-potlood te gebruiken. Dit potlood zal nog steeds de natuurlijke ogende eyeliner creëren, maar duurt jarenlang. Klik hier voor naald permanente make up

Zullen mijn ogen ruiken na het aanvragen van permanente make-up?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren. Als u momenteel wit of vlekkerig gekleurde oogmake-up hebt, dan zullen uw ogen waarschijnlijk blijven ruiken. Als de kleur van uw oogmake-up in de loop van de tijd natuurlijk is vervaagd, dan zal u dan na de procedure waarschijnlijk opmerken dat uw ogen ruiken. Uw arts in cosmetische chirurgie zal de details met u bespreken.

Geeft permanente make-up?

Voordat u cosmetische chirurgieprocedures hebt gedaan, moet u douchen en vervolgens een dabbing-beweging gebruiken met uw water om eventuele zeepresten te elimineren. Als de geur blijft bestaan nadat je jezelf hebt gedroogd met een dabbing-beweging, wil je misschien met je cosmetische chirurgie-consultant praten over een nieuw product dat ze aanbevelen. Onthoud, bij het kiezen van een oogpotlood of een mascara, is het belangrijk dat u er een kiest die geen schadelijke ingrediënten bevat. Permanente make-up is een van de veiligste cosmetische chirurgie-opties die u kunt overwegen.

Is Permanent Make-up voor u?